Over Arcal:
 
Schoonmaakbedrijf Arcal is gestart in Bussum en nu ruim 45 jaar aktief in de schoonmaakbranche. Sinds 2000 gevestigd in Almere.

Door deze jarenlange ervaring is Arcal in staat om tegen een scherpe prijs en met behoud van kwaliteit u de zorg voor een schone werkomgeving uit handen te nemen.

Waarom Arcal?

Schoonmaakbedrijf Arcal is een regionaal schoonmaakbedrijf wat opereert in een cirkel van
+ 65 kilometer middellijn met Almere als middelpunt. Klikt u hier voor een visueel overzicht.

Binnen schoonmaakbedrijf Arcal heerst een hoge mate van betrokkenheid, iedere medewerker(ster) is zich bewust van het belang om schoonmaakwerk van hoge kwaliteit te leveren en zij beseffen zich dat dat niet alleen in het belang van de klant is maar ook in het belang van hunzelf.

Regelmatig kontakt met onze opdrachtgevers middels overleg met de gewenste frequentie.

Goede relatie met onze medewerkers(sters) door persoonlijke aandacht, het geven van een eigen verantwoording en begeleiding en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Want: een tevreden medewerker(ster) zorgt voor een tevreden klant.

Opgericht in 1976 en sindsdien een autonome groei doorgemaakt.

Ruim 45 jaar ervaring, veel vakkennis en praktijkervaring opgedaan.

Schoonmaakbedrijf Arcal heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in het MKB. Door de ervaring en kennis welke is opgedaan in dit segment van de markt zijn wij in staat dit marktsegment uitstekend en naar tevredenheid van de klanten te kunnen bedienen.

Wij streven de visie na om langdurige relaties aan te gaan met onze klanten, vandaar dat wij in de afgelopen 45 jaar een rustige, autonome maar gestage groei hebben doorgemaakt. Daarom is het grootste gedeelte van onze klantenkring al langer klant bij schoonmaakbedrijf Arcal. 

Wij mogen dan ook diverse opdrachtgevers uit dit marktsegment tot onze klantenkring rekenen. Hiertoe behoren o.a. assurantie- en accountantskantoren, softwarebedrijven, studio's, sport- en gezondheidscentra, mediabedrijven, technische bedrijven, logistieke bedrijven maar ook semi-overheid zoals scholen en brandweer.

 

Copyright © 2010 - 2022 Arcal. Alle rechten voorbehouden.