Buiten de kantoorruimten en sanitaire ruimten is ook de hal waar de diverse goederen staan opgeslagen van 23000 vierkante meter voor schoonmaakbedrijf Arcal geen probleem om schoon te maken.

Ruud Oosterling, Directeur Black Box Logistics Europe BV:

“Geen enkele onderneming kan zich succesvol ontwikkelen zonder de betrokkenheid en inzet van de medewerkers. Ongeacht de plannen en de voornemens, het zijn uiteindelijk de mensen die het doen. Zij kennen de doelstellingen en waarden van het bedrijf en identificeren zich hiermee. Voor het management  is het zaak om de medewerkers te tonen dat je ze respecteert en serieus neemt. Het zorgen voor een plezierige, goed onderhouden en schone werkomgeving is daarbij niet alleen een belangrijk onderdeel maar ook een absolute voorwaarde. Het is bewezen dat medewerkers een schone werkplek waarderen en het bedrijf belonen met een betere prestatie. Ook BBL is hiervan overtuigd.

Waar BBL klanten ontzorgt voor wat betreft de invulling van hun logistieke proces, heeft de organisatie zelf in Arcal de ideale partner gevonden die ontzorgt waar het facilitaire zaken betreft. Dat tijdens een rondleiding  met potentiële klanten iedere willekeurige ruimte kan worden betreden met de wetenschap dat het er perfect uitziet, is een comfortabele gedachte. De positieve indruk welke we daarbij achterlaten is niet te onderschatten en zegt alles over ons bedrijf en evenzoveel over Arcal”

Voor meer info over Black Box Logistics klik hier.

Copyright © 2010 - 2021 Arcal. Alle rechten voorbehouden.